Tipi til børneværelset

Danmarks bedste boligblog: Jeg blev nr….

For ca. 2 uger siden fik jeg en mail om, at jeg sammen med 24 andre boligbloggere var blevet nomineret til Danmarks bedste boligblog. Jeg blev ovenud stolt over at være i blandt ‘de udvalgte’, som i øvrigt er hamrende dygtige! Det nervepirrende var dog, at alle 25 kandidater skulle listes fra 1-25 (hvoraf nr. 1 blev kåret som den bedste). OG jeg har netop modtaget en mail, hvor det netop er offentliggjort, hvor på listen man er havnet. JEG BLEV FANDME NR. 3!!!! Hvor er jeg bare helt igennem glad og overrasket! Jeg turde næsten ikke bladre ned af listen 😀

Skærmbillede 2015-06-09 kl. 11.11.10I kan se alle placeringerne lige HER

〈 ♦ 〉

Tidligere indlæg:
Tipi til børneværelset // Hagedornhagen indtager 1. pladsen // Mest populære items fra min webshop // Ugens profil: Recycled plants // Botanic living: Mine favoritter

Skærmbillede 2015-04-29 kl. 19.58.04Skærmbillede 2015-05-10 kl. 20.01.12

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tipi til børneværelset