Multifunktionel IKEA-hack

Design vs. budget: Felt ball rugs

Skærmbillede 2015-06-10 kl. 23.19.49

Vi stødte første gang på de smukke og sjove kugletæpper via HAY, som tog os alle med storm. Og selvom vi efterhånden har fået flere danske webshops, der forhandler kugletæpper, der sælges billigere end HAY – Så er der stadig endnu større fordel ved at handle direkte fra produktionsstedet. Nemlig Nepal. For ca. 1,5 år siden købte jeg 1 kugletæppe i blålige farver via Etsy i str. 140 til Hr. Møller, inden vi flyttede sammen. Jeg kom af med 1800 kr. inklusiv fragt. Derudover købte jeg et multicolor tæppe til mig selv i 140 cm. til samme pris. Tæpperne ankom indenfor 3 uger og i super kvalitet.

Så kommer spørgsmålet om told. Jeg kan ikke helt forstå, at nogen har været ude for told via etsy. Jeg har i en årrække handlet alt fra børnetøj, plakater, tæpper (store tæpper), tasker og endda også vintage fund – og jeg har endnu ikke oplevet at skulle betale told. Så derfor ved jeg, at jeg med god samvittighed kan anbefale jer at overveje at købe jeres kugletæpper via Etsy. Jeg har fundet en af de billigste forhandlere til jer, der både tilbyder egne farvekombinationer samt fri fragt, hvilket ellers ville koste 500 kr.

→ I kan finde nogle af de billigste kugletæpper HER

HAY får produceret deres tæpper samme sted – dvs. at materialer og proces er ens med vores budgetvenlige alternativ. Jeg nægter personligt at give 4400 kr. hvoraf jeg betaler over halvdelen af prisen for brandet og ikke produktet. Ligesom mange af de eksisterende webshops, der i Danmark tilbyder valgfrie farvekombinationer af kugletæpper tilbydes det samme på Etsy. Hvis i gerne vil se nærmere på ALLE resultater af kugletæpper, så kan i finde dem HER

〈 ♦ 〉

Tidligere indlæg:
15 % rabat til jer // Multifunktionel IKEA-HACK // TIP: Fed retrobutik + online loppehøst // Status på tilværelsen + nyheder i biksen // DK’s bedste boligblog: Jeg blev nr.. // Galleri fra vores stue

– Indeholder affiliate

Skærmbillede 2015-04-29 kl. 19.58.04Skærmbillede 2015-05-10 kl. 20.01.12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Multifunktionel IKEA-hack