IG-anbefaling: Tropiske omgivelser

Ugens profil: Nordic Wolf – Et solidarisk initiativ!

Skærmbillede 2015-06-10 kl. 18.16.35
En gang om ugen trækker jeg kikkerten op af baglommen og zoomer helt ind på nogle af Danmarks innovative iværksættere, der med kreativitet og nytænkning formår at skille sig ud fra mængden. I dag vil jeg præsentere jer for et varmt initiativ, der vidner om solidaritet og omtanke. Et initiativ hvor materialespild reduceres og hjemløse beskyttes mod vinterens kulde. Virksomheden: Nordic Wolf består af parret Louise og Sam, der tilsammen har skabt dette imponerende koncept om at forære en lammeskind sweater til en hjemløs for hvert solgte skind.

Jeg er meget glad for at implementere smukke skind i indretningen, det pynter, luner og sikrer en komfort i topklasse. Tilmed er skind et fantastisk supplement til vores nordiske tendenser. Jeg faldt tilfældigt over Nordic Wolf på Instagram, og blev omgående fortryllet af alle deres karakteristiske skind. Før jeg fortæller jer mere, synes jeg næsten lige, at i skal tage et kig nedenfor 😀

Untitled-2Noget, der virkelig tiltaler mig, udover den imponerende generøsitet for de hjemløse i vintermånederne, er, at disse skind alle stammer fra alternative racer, der tilbyder os disse unikke skind med struktur, som vist ovenfor. Derudover har dyrenes velfærd og trivsel været højt prioriteret, og alle skind kommer fra fritgående får i det nordlige England.

Da jeg pakkede skindet ud var det med store og begejstrede øjne! For pokker en kvalitet! Jeg har valgt at lave et botanisk læsehjørne i soveværelset, hvor skindet skal udgøre et blødt fundament for afslapning, afkobling og hygge!

image(73)image(74)image(75)image(76)Prøv lige og se, hvor lækkert det skind er! 😀

Skærmbillede 2015-06-10 kl. 19.27.13

Følg Nordic Wolf på Instagram: @nordic_wolf // Og på Facebook HER
www.nordicwolf.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IG-anbefaling: Tropiske omgivelser