Kvinder har ikke længere patent på indretningen!

Sådan pifter du dit gamle køkken op!

Jeg tør næsten oddse et højere beløb på, at der er flere af jer, der er godt trætte af jeres køkken! Jeg kan lige starte med adressere katastrofen hjemme hos os. Vores køkken er et gammelt HTH køkken bestående af laminerede låger med rædderlige bøgekanter. Det sørgelige er, at vi som lejere ikke må rive lortet ned. Derfor leder jeg konstant efter måder, hvor man med små forandringer kan ændre det overordnede udtryk af rummet. Jeg har derfor listet et par gode bud op til jer, som kan være med til at forandre jeres køkken. 😀

Skærmbillede 2015-06-15 kl. 10.43.41En virkelig god idé er at hænge denne smukke String pocket op i køkkenet evt. til lækkert keramik eller til opbevaring af små krukker med krydderier. Jeg kan godt lide ideen med at inddrage lækkert design i køkkenet for at bevæge sig lidt væk fra den her lidt kedelige atmosfære, der nemt kan optræde i gamle køkkener.

Skærmbillede 2015-06-15 kl. 10.31.58En anden idé er at lave et lille hyldeområde, hvor baggrunden males i en farve, der bryder lidt med resten af rummet. Lige præcis dette hyldeopsats kan fås i Bauhaus for næsten ingenting. (Jeg har selv haft det).

0a4ba738fcc3befab4977f476f54e419Så er der hele problematikken omkring greb på vores gamle køkkenlåger. Ved at skifte de eksisterende ud med nye moderne greb, kan du nemt løfte helhedsindtrykket af køkkenet. Vi har nogle ret så uinteressante stålgreb, som næppe kunne være grimmere – og der kunne det være oplagt at kaste sig over læderstrop trenden som vist ovenfor. Der er flere steder, hvor man kan købe læder remme til billige penge. Jeg køber dem altid i Hoffmann Hobby Aarhus (Bag Salling). Man kan også købe dem billigt HER.

Skærmbillede 2015-06-15 kl. 10.59.27Ophæng til gryder, pander og tagtøj er en rigtig god idé til at skabe lidt liv i køkkenet. Begge eksempler kan fås i byggemarkeder. Se evt. dette indlæg HER, hvor jeg har fundet et billigt alternativ til ophæng for 79 kr.

6d7cb64cc6c3e7b526f5153c7ba84b85Det er måske ikke nogen overraskelse, at jeg er pjattet med den her vogn! 😀 Men jeg synes det er en utrolig charmerende måde, at præsentere nogle af sine køkkenlækkerier på. Der findes flere bud på rullevogne til køkkenet, som jeg vender tilbage til nederst i indlægget. 🙂

Skærmbillede 2015-06-15 kl. 00.20.31En fed idé er at rive overskabene ned og i stedet hænge fine kasser op i forskellige størrelser og farver, hvor man i stedet kan opbevare sine køkkenartikler. Udover at aflive tungt køkkeninteriør bidrager det også til lidt hygge og dynamik i køkkenet.

Skærmbillede 2015-06-15 kl. 10.27.43En anden måde hvorpå man kan pifte sit køkken op er ved at udskifte vandhanen til en lækker sag som f.eks. denne messing model. Det er uden tvivl, noget jeg selv har tænkt mig! Lige den her model er ret dyr, man der findes utallige budgetvenlige udgaver.

Skærmbillede 2015-06-15 kl. 11.19.58En sjov idé er at male en væg med tavlelak til enten opskrifter, indkøbslister, tegninger eller ting man skal huske på. Hvis man er så uheldig at have savsmuldstapet, så kan man sagtens købe en træplade, som kan males med tavlelak. Herefter skal den blot bores op på væggen.

Skærmbillede 2015-06-15 kl. 11.43.01

Affiliate // 1. Morris HER // 2. East bur HER // 3. Normann Cph HER // 4+5. Kasser HER // String pocket HER

Fotokredit: 1/2

〈 ♦ 〉

Tidligere indlæg:
Kvinder har ikke længere patent på indretningen // Ugens profil: Nordic Wolf // IG-anbefaling: Tropiske omgivelser // Palle kreativitet // 6 smukke DIY pallesenge Skærmbillede 2015-04-29 kl. 19.58.04Skærmbillede 2015-05-10 kl. 20.01.12

5 kommentarer

 • Jessica

  Sikke fine billeder, er vild med string pocket hylden – ved du om den findes i forskellige bredder eller om man med held kan afkorte den? Har nemlig ikke så meget plads i bredden hvor jeg gerne ville have den (til krydderier)
  Mvh Jessica

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Tusind tak – det var jo nemt så skal jeg bare overbevise manden

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Marianne 🙂 Jeg ville blot lige nævne, at jeg igen har fået den grå String Pocket hylde på lager i shoppen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Moltsen

  Kære Julie

  Tusind tak for altid spændende nyt fra dig her på bloggen og IG. Bruger meget inspiration fra dig nu her, hvor jeg er ved at indrette vores nye hus, som vi overtager her dfm 1. August.

  Den string hylde du viser i den farve er en lige det jeg er på udkig efter til det “helt hvide” køkken vi skal flytte ind I. Det har dog ikke været muligt for lig at finde den i nogle webshops i denne mørkegrå farve. Ved du hvad farven hedder og hvor man evt kan finde den.

  På forhånd tak for hjælpen

  Hilsen Marianne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Marianne 🙂

   Jeg har lige fået string pocket i helt grå på min webshop. Du kan finde den lige her: // Hvis nogle af dem er udsolgt, kommer de på lager igen fluks! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kvinder har ikke længere patent på indretningen!