4 kreative kvinder

Galleri fra kontoret!

Sikke en fantastisk valgaften! Der er en helt særlig stemning, når befolkningen strømmer til stemmeurnerne for at skabe den indflydelse i samfundet, som vi er så heldige at have retten til i Danmark. Selvom jeg er så postkasse rød, som jeg overhovedet kan blive, så får jeg kuldegysninger af at se Kristian Thulesen Dahl stråle som en gigantisk glødepære med et smil, der når nye højder. Fandme edderrådme et eksemplarisk stykke arbejde – selvom jeg er politisk uenig. Håber alle nyder jeres aften – uanset om vi fik jeres ønske opfyldt eller ej.

I mens jeg ventede på det afgørende resultat, fik jeg langt om længe indrettet vores kontorområde i soveværelset. Jeg er hamrende tilfreds med det, og jeg får uden tvivl nedlagt tusindvis af timer her både på bloggen, mit arbejde og min webshop. Uanset hvad er jeg virkelig glad for, hvordan kontoret langt om længe har udformet sig :)! Det har været en lang og trættende proces at skabe lige præcis det udtryk, jeg drømte om. Og selvom jeg stadig mangler nogle småting, som f.eks. et tæppe, så er jeg oprigtigt tilfreds. Der er heller ingen tvivl om, at jeg stortrives i grønne omgivelser.

I øvrigt så fik jeg en af mine allerstørste materielle ønsker opfyldt i dag – da en noget forpustet postmand dukkede op på 3. sal med en kæmpe stor kasse. Og den kasse indeholdt en Jielde! EN JIELDE LAMPE! Jeg må indrømme, at det var med lidt våde øjne, at kassen blev åbnet. 😀

image(74)image(76)image(77)image(75)image(99)

Efter et par dage med en totalt udsolgt webshop, er lageret endelig fyldt op igen. ALLE varer er igen tilgængelige i shoppen. Derudover så kan jeg afsløre, at jeg har udplukket omkring 80 nye produkter til shoppen – nogle af dem ser i nedenfor + hele 6 forskellige slags String Pocket hylder bl.a. grå, som har været efterspurgt fra nogle af jer 🙂 Kig endelig forbi, og kom endelig med ønsker, hvis der er noget i synes, jeg mangler 🙂

GÅ TIL WEBSHOPPEN HER

Untitled-4Jeg vil ikke sige så meget andet end: I kender min smag, og i finder den lige HER!

〈 ♦ 〉

Tidligere indlæg:
4 Kreative kvinder // En kærlighed for kurve // Inspiration til børneværelset // Sådan pifter du dit gamle køkken op // Kvinder har ikke længere patent på indretningen // Ugens profil: Nordic Wolf

Skærmbillede 2015-04-29 kl. 19.58.04Skærmbillede 2015-05-10 kl. 20.01.12

   

3 kommentarer

 • Marie

  Jeg har netop købt den fine House Doctor lampe og glæde mig til at få den sat op. Jeg har kigget efter pærer, men kan ikke helt beslutte mig. Hvilke har du købt til din?
  Og et meget meget fint kontorområde i øvrigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Marie 🙂 Jeg har købt nogle helt almindelige pærer til den, fordi jeg synes det er møg dyrt at købe 7 stk i et fancy mærke 😀 Men det er virkelig smukt med fyldige pærer til den! Det vil jeg gerne have på et tidspunkt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Ja, jeg endte så med at købte de originale fra House Doctor. Jeg har endnu ikke modtaget dem, men de ser dæleme fine ud. Prisen… Hmm… Det taler vi ikke om 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 kreative kvinder