Galleri fra kontoret!

Sådan pifter du din entré op!

Ofte adskiller vores entreer sig ikke betydeligt meget fra hinanden. Vi har en tendens til at smække en kommode op langs væggen, toppet med et spejl. Det må vel være klassikeren. Dertil skal jeg selvfølgelig nævne, at det også er yderst praktisk, men måske ikke altid så interessant eller anderledes. Men hvad skulle alternativet lige være, tænker i måske? Jeg søger selv lidt inspiration til vores entré, som er mega lille (vi snakker 1 kvadratmeter). Derfor vil jeg lige dele det materiale med jer, som jeg finder inspirerende, selvom der er tæt på nul muligheder for at jeg ville kunne udleve mine entré-drømme i denne lejlighed 😀

Untitled-2Fotokredit: 1/2/3/4/5/6/7/8

Her er nogle af mine nuværende favoritter til entréen, som samtidig også er til at betale 🙂 Spejlet står f.eks. ret så højt på min ønskeseddel. Jeg har en aller anden tiltrækning til spejle, der rummer nogle rå detaljer, som vi ser bagpå. House Doctor har rigtig mange lækre tæpper i mindre størrelser, som samtidig er vanvittige billige. Det jeg har fundet til jer her koster f.eks. kun 130 kr. Hvordan i alverden kan man producere til den pris? 😀

Skærmbillede 2015-06-19 kl. 23.05.13Affiliate: Cage mirror HER // HAY knag HER // Wire Plant pot HER  // House Doctor tæppe HER // Stige HER

〈 ♦ 〉

Tidligere indlæg:
Galleri fra kontoret // 4 Kreative kvinder // En kærlighed for kurve // Inspiration til børneværelset // Sådan pifter du dit gamle køkken op

Skærmbillede 2015-04-29 kl. 19.58.04

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Galleri fra kontoret!