Kan boligtrends sammenlignes med massehypnose?

IG-anbefaling: En nydelig studiebolig

I dag vil jeg gerne invitere jer indenfor hos den søde Ditte, der i sin tid købte en gammel retrobænk af mig, som jeg kan se, at hun stadig har 🙂 Lige siden har jeg fulgt hendes univers, der kredser sig om mode, skønhed, livsstil og indretning. Jeg kan genkende lidt af mig selv i hendes smukke hjem, der indeholder nyt, gammelt, dyrt og billigt. Præcis som jeg kan lide det 😀 I øvrigt, så er hun også tosset med apoteksflasker og kaktus, derfor kan jeg jo ikke undgå at hylde! 😀 I kan finde hende her: @ditteblog // www.ditteblog.dk

Untitled-3

Da jeg i sin tid købte mit Ryatæppe til stuen, var det her hos Ditte, jeg så det første gang, og skyndte mig at købe det 😀 Til jer der er nysgerrige efter, hvor i kan finde nogle af hendes fine ting, så har jeg samlet en lille guide til jer nedenfor:

Untitled-4

Affiliate: Sofa, stol, stribet plaid og stålreol er fra IKEA // Monstera plakat HER // Sløret monstera HER // Pude HER // Ryatæppe HER // Lille lampe HER // Loftslampe HER // Grøn marmor sofabord HER // Messing sidebord HER // Kubus stage HER

〈 ♦ 〉

Tidligere indlæg:
DIY spejl med geometriske linjer // Kan boligtrends sammenlignes med massehypnose // 19 kaktus favoritter: Du ikke har set før // Sådan pifter du din entré op

Skærmbillede 2015-04-29 kl. 19.58.04

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan boligtrends sammenlignes med massehypnose?