Juni køb + wanties

At indrette sig mørkt + tip!

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg i lang tid har været mere fan af mørk indretning frem for lys, hvilket også forklarer vores sorte vægge herhjemme. Et par stykker af jer har spurgt lidt ind til om vores vægge er helt sorte eller bare mørke i retning af sort. Og til det, vil jeg gerne komme med erfarent råd. Vores er helt sorte, men jeg ville ønske, at vi havde valgt en helt mat mørkegrå, som måske umiddelbart ser sort ud, men som tilføjer en helt anden slags varme i rummet. Vores er så mørke, at interiøret slet ikke kommer nok til sin ret, og samtidig slet ikke føles varme. Så en god idé er at vælge et par nuancer lysere en den helt sorte 🙂 Sørg også for at have gode belysningskilder i et rum med sorte vægge – så du undgår at føle dig totalt lukket inde i en jordhule 😀

Nedenfor har jeg skaffet lidt inspiration til jer, der går og luner lidt på de mørke vægge. Jeg må indrømme, at jeg selv drømmer om et sort badeværelse, der er så klinisk lyst derude, at jeg altid formår at se beskidt ud på trods af, at jeg lige er trådt ud af badet. ØV 😀 Jeg har også fundet ud af, at der er visse ting, der bare ser piv frækt ud op af en mørk væg, og det viser jeg lige til sidst i indlægget 🙂

Untitled-2Fotokredit 1/2/3/4/5/6/7/8/9/10

Noget, der spiller fantastisk sammen med mørke vægge er pasteller! Hvis man ikke er til det, så er messing og lyst træ et suverænt alternativ. Uld og marmor står også rigtig højt på listen over materialer, der komplimenterer den mørke indretning. Nedenfor har jeg udplukket noget af mine favoritter hertil 🙂

Untitled-3

Hay bord HER // Plaid mønstret HER // Skammel HER // Velvet pude HER // Marmor bræt HER // Lampe HER // Uldplaid HER // Ternet plaid HER // Menu stage messing HER

1 kommentar

  • Haha dit indlæg kommer jo som kaldet 😉 Har lige udgivet indlæg om mit væg projekt 😉 Håber jeg kan finde ud af at gå i krig med det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juni køb + wanties