Mit kommende køkken projekt

Design vs. budget: Menu vs. Etsy

Jeg er formentlig ikke den eneste, der elsker disse molecular lignende lamper, og den fra Menu, falder jeg over i hver eneste interiørwebshop, der har forstand på design, efter den anden. Den er møg hamrende lækker → men lige så lækker som den ser ud → ligeså peberet er den også. I ved, en af de der varer, man ikke ønsker at scrole ned af siden for at se prisen på! Til jer har jeg muligvis en redning til! Under en søgning på: Messing (Let’s face it, messing er det nye kobber), dukkede denne budgetvenlige lampe op, som til min store begejstring ligner Menu-udgaven overraskende meget! 😀

Untitled-13
Affiliate: Design: Menu Franklin Chandelier Lampe HER
VS
Budget: Cooperlampworks HER

FØLG MED VIA BLOGLOVIN HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit kommende køkken projekt