De perfekte TV-møbler

Hjemme hos Nynne Rosenvinge

Mange af os er muligvis stødt på Nynne Rosenvinge i kreative sammenhænge i boliguniverset. Hun er nemlig Art Director og kunstner, der skaber de mest fantastiske værker. Jeg er altid nysgerrig efter, hvordan de kreative sjæle bor, og da jeg tilfældigt faldt over hendes hjem, var jeg simpelthen nødt til at vise jer det. For sikke et legesygt, farverigt og inspirerende hjem, jeg allerede nu kan konstatere, at jeg lykkeligt kunne bo i.

Home-of-Nynne-RosenvingeHome-of-Nynne-Rosenvinge4Home-of-Nynne-Rosenvinge3Home-of-Nynne-Rosenvinge5Home-of-Nynne-Rosenvinge6Home-of-Nynne-Rosenvinge8Home-of-Nynne-Rosenvinge9Home-of-Nynne-Rosenvinge2◊ Kilde: Nordic design

Til de af jer, der måske ikke kender Nynne, så har jeg udplukket nogle af hendes kreationer nedenfor, så i kan danne jer et billede af hendes stil. Jeg er tosset med hende, og har flere gange stået med hendes små fantastiske værker i hånden. Særligt hendes fine brevvægte står højt på min ønskeliste.

Untitled-9

Hos Cahetu har de i øjeblikket 50% rabat på mange af Nynne Rosenvinge kunststykker. I kan finde sortimentet HER. Nynne har også sin egen lille biks på Etsy, som i finder HER.

FØLG MED VIA BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De perfekte TV-møbler