Hjemme hos Nynne Rosenvinge

Mit kommende køkken projekt

Jeg har aldrig haft en reel vision for indretningen af vores køkken! Jeg har nok altid haft en tendens til at overse køkken og badeværelset. Men så småt som mine ideer er ved at føres ud i livet i stuen, soveværelset og Villums værelse – begynder jeg så småt at kredse mig om de rum, jeg ‘mangler’. Jeg har forsøgt at samle de ting, jeg ser for mig, når jeg skal forestille mig et køkken, jeg ville føle mig hjemme i, og som jeg har lyst til at foretage mig ting i. Være kreativ, nyde aftensmaden med de to rødder – og et sted, hvor jeg også kan blive inspireret og har lyst til at sidde og arbejde. Kom løn kom løn 🙂

Untitled-12

Affiliate: Tapet HER // Spisebord HER // Plaid HER // Bordlampe HER // Pendel HER // Tæppe HER // Stol HER // String pocket HER // Rullebord HER

FØLG MED VIA BLOGLOVIN HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemme hos Nynne Rosenvinge