Mine favorit rapportager fra boligmagasinet #1

Mine favorit rapportager fra boligmagasinet #2

Jeg kan huske, at denne reportage i boligmagasinet fangede mig. For i denne fantastiske lejlighed bor et søskende par, der begge er studerende. Og her må jeg lige stille spørgsmålet: Hvordan dælen kan to studerende bo så stilrent med dyre designs? Det undrede mig! Jeg kunne simpelthen ikke få det til at hænge sammen i mit hoved. Jeg husker, at jeg læste i artiklen, at de havde brugt deres feriepenge på den smukke Eames LCW stol, der koster mellem 10.000-12.000 kroner. woooow! Dog er de smukke designs kombineret med loppefund som f.eks. radioen og de fine borde.

Cool-toned-apartment-Copenhagen-01Cool-toned-apartment-Copenhagen-02Cool-toned-apartment-Copenhagen-03Cool-toned-apartment-Copenhagen-04Cool-toned-apartment-Copenhagen-05Cool-toned-apartment-Copenhagen-06Cool-toned-apartment-Copenhagen-07Cool-toned-apartment-Copenhagen-09FØLG MED VIA BLOGLOVIN HER

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine favorit rapportager fra boligmagasinet #1