Hjemme hos Julie: Et kollektiv for de største klassikere

Kreativ gaveindpakning

Jeg nørder en hel del på Etsy for tiden, det skal simpelthen ikke være nogen hemmelighed. Mig og Etsy goes way back. Da Villum var en lille bitte tumlemus købte jeg ofte seje drenge-leggins på siden, jeg havde også en fase med spændende gavepapir derfra. Jeg faldt over nogle ret så interessante ting i går aftes – bla. alle de små kulørte klistermærker med skrift på. Hvor er de bare fine! Der er mange forskellige udgaver derinde og i alle farver. Desuden så er jeg vildt forelsket i blomsterpapiret, som jo bare ville pynte på enhver pakke! 🙂 Ville ønske, at jeg kunne få det i tapet, så var der med sikkerhed en gang, der skulle klistres til! 😀

Untitled-5

Affiliate: Marmor HER // Bi HER // Floral dark HER // Molecular HER // Tern HER // Stickers med skrift HER

FØLG MED VIA BLOGLOVIN HER

3 kommentarer

 • Signe

  Etsy er super gode! Er også selv derinde flere gange om ugen – slet ikke dårligt 😀

  Bruger selv ofte postordreposer og laver noget kreativt på dem som indpakning: http://daniaemballage.dk/postordreposer-66/

  Det kan altså blive godt! 🙂

  Tak for dine gode indlæg – det er fedt at læse med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Der findes simpelthen så mange fede ing på etsy, ofte kommer jeg til at bruge alt for mange penge.

  Faktisk har jeg fundet en dansk shop, der kan levere indpakning i store mængder(det har vi brug for med kæmpe familier), da vi har fødselsdage faktisk hver evig eneste måned i løbet af året.
  http://www.emballage-shoppen.dk/
  Jeg har mest købt de ensfarvede papirer, da de heldigvis ikke er samme farve på begge sider – så kan man jo veksle lidt mellem dem :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg knus-elsker Etsy! Kan også selv bruge så mange timer derinde! Meeen det er farligt – for man kan næsten ikke undgå at købe noget!

  KH http://christinaelisabeth.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemme hos Julie: Et kollektiv for de største klassikere