Design vs. budget: Ferm Living vs. DIY

Smukke geometriske plakater

Godmorgen Rødder! 🙂
Jeg har været lidt ekstra kreativ her til morgen og fundet nogle smukke geometriske plakater til jer. Jeg har bevæget mig lidt væk fra citater, og har de sidste par måneder været utrolig draget af fotokunst som f.eks. Hanna-serien, jeg stadig er forelsket i. Men jeg synes også, at jeg i stigende grad bliver mere og mere fascineret af det grafiske udtryk. Snart vil jeg et smut ind til byen, jeg har jo tradition for at finde mig en kaktus, for hver ny måned 😀 Derudover så skal jeg se på et kamera, som jeg viiiirkelig har brug for! Jeg savner sådan at tage nogle smukke detaljepræget billeder her til bloggen. Vi skrives ved senere, jeg håber i får jer en fantastisk dag. 🙂

Untitled-2

Affiliate: I kan finde alle plakaterne lige HER

FØLG MED VIA BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Design vs. budget: Ferm Living vs. DIY