Planter og krukker på budget

Update: Sprutt igen på lager!

Jeg lovede at opdatere jer, hvis denne lækre skuffekommode kom på lager igen, og jeg har netop modtaget en mail fra IKEA om, at den igen er tilgængelig i deres varehuse! Wuhuu! 😀 Kommoden hedder Sprutt, og kan nemt gøres endnu mere industriel ved at spraymale den (husk grunder) og slibe den med sandpapir for at give den et rustikt look.

Hvis du er ude efter en anden måde at style den på, så kunne et super fedt alternativ være, at man trækker nogle af skufferne halvvejs ud og placerer sine planter i skufferne som dekoration. Hvis man skal gøre det lidt hyggeligt, kan man indsætte en note i feltet på skufferne med plantens sort 🙂

Skærmbillede 2015-05-20 kl. 21.16.06I finder Sprutt HER

FØLG MED VIA BLOGLOVIN HER

2 kommentarer

 • Tanja

  Hej Julie. Hvor er den lækre læder pude/hynde fra?
  Kh Tanja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er fra Muubs 🙂 De har dem på deres hjemmeside 🙂 De er simpelthen så fine 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Planter og krukker på budget