Høst fra Søstrene Grene

En perfekt farvekombination

Jeg er IKKE god til den her slags varme! Jeg er forår/efterårsmenneske, og nu har jeg i løbet af dagen forsøgt at søge skygge og diverse flugtforsøg fra varme rum. Jeg bryder mig ikke om at svede fra morgen til aften, og være træt pga varmen. 😀 Nå, men jeg sad lige og skrev på en artikel, da jeg i en lille overspringshandling stødte på dette hyggelige lille soveværelse. Jeg er VILD med farvekombinationerne – og særligt samspillet mellem karry-gul og de grønne planter 😀

530a97e2d0960ea558f7152abd6991c0DSC_0651DSC_0667DSC_0689DSC_0677Fotokredit: hapyinteriorblog

Selvom jeg stilmæssigt ikke er på bølgelængde med interiøret, så er jeg draget af de fantastiske farvesammensætninger. Karry gul/sennups gul har jeg været fascineret af i et godt stykke tid. Måske kan i huske, at jeg for nylig malede min Eames stol samme farve. Det fortryder jeg næppe! Hvor er jeres ståsted i forhold til farver for tiden? Jeg oplever en længsel efter kulør, ikke overalt, men hist og pist. Det har hjulpet en del med alle vores planter, men måske jeg skulle finde mig et sengetæppe i denne farve og noget mørkeblåt sengetøj.. I am already in love!

Skærmbillede 2015-07-03 kl. 21.29.091. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7.  HER / 8. HER
indeholder Affiliate

FØLG MED VIA BLOGLOVIN HER

2 kommentarer

 • Henriette Juhler

  Jeg er slet ikke farve forskrækket, elsker farver… Vi kører meget i retro farver/ting. Er ved at falde i søvn over alle de “hvide” profiler på IG 😉 jeg jeg går og overvejer at male en væg i stuen i en farve, men kan ikke beslutte mig for hvilken.. Da der stor en stor teaktræ skænk op ad samme væg… Kan ikke helt beslutte mig for hvilken farve jeg syntes der passer til..? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Henriette 🙂
   Jeg har lært, at Teak træ passer utrolig godt sammen med pasteller 🙂 Jeg ville også tro, at det ville passe ret så godt til en sennups gul 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Høst fra Søstrene Grene