Kreative rumdelere

Hold øje med Au Maison

Hvornår slutter den her hedebølge? Jeg ved de fleste af jer elsker varmen, men jeg er simpelthen ikke bygget til det her mareridt! Jeg kan hverken arbejde, tænke eller sove ordentligt. Det er som om min energi og mit humør pakker kufferten og skrider meget langt væk disse dage. Det må lyde absurd 😀 Nå, men i får lige et beskedent aften tip. Jeg ved ikke hvor mange af jer, der kender Au Maison? Indtil for nylig har de ikke helt formået at få skovlen under mig. Det er hermed lykkedes dem med deres kommende efterår/vinter kollektion! Og den skal i simpelthen se! 😀

Der er samtlige af deres kommende varer, jeg allerede har tilføjet på min 4 km lange ønskeliste. 🙂 Nedenfor har jeg udplukket lidt til jer, men jeg vil anbefale jer at tjekke deres katalog ud (HER). Særligt deres spejle er fantastiske!!

Untitled-1

Jeg må indrømme, at jeg er lidt begejstret! De sidse par dage har jeg savlet over diverse marokkansk/afrikansk inspirerede boliger, og tendensen vokser på mig! Nedenfor har jeg samlet nogle af deres kommende produkter, som jeg SKAL eje! Det lange hvide tæppe har de dog allerede på lager HER – og koster fra 199 kr. Jeg har i hvertfald sat mig tungt på det grønne marmor bord og tæppet underneden! WAUW!! Jeg holder jer opdateret på, hvornår serien er tilgængelig! 😀 Men jeg kan se, at Trendyliving så småt sælger ud af den gamle kollektion, for at få plads til den nye. Jubii 😀

Untitled-2FØLG MED VIA BLOGLOVIN HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kreative rumdelere