Den perfekte 1-værelses lejlighed

Stjæl stilen: Smukke billedvægge

Skal lige i høre hvordan mit potte-patinerings projekt gik? I går skrev jeg i dette indlæg, at jeg var i gang med et lille eksperiment, hvor mine potter gerne skulle score en lækker patineret overflade. Det lykkedes IKKE! Så nu er det videre til plan B. Jeg har netop smurt dem ind i et tykt lag yoghurt og lader dem nu tørre ind – og holder jer opdateret 😀

Jeg har fundet nogle af mine yndlings billedvægge til jer nedenfor. Det var egentligt ikke meningen, at jeg skulle ende med at bruge flere timer på dette indlæg, men det tager jo lige lidt tid at sætte produkterne ind i photoshop og så videre 😀 Men det er jo så hyggeligt. Nu vil jeg lige se et afsnit af True Detective – inden jeg fortsætter mit Peaky Blinders marathon! – Vanvittige serier!

Untitled-2Fotokredit: 1/2/3/4

Affiliate: 1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER → 5. HER / 6.HER / 7. HER / 8. HER → 9. HER / 10. HER / 11. HER / 12. HER / 13. HER → 14. HER / 15. HER / 16. HER / 17. HER

FØLG MED VIA BLOGLOVIN HER

 

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Den perfekte 1-værelses lejlighed