Stjæl stilen: Rålækkert kontor - også på SU!

Når genbrug og design komplimenterer hinanden

image(36)

Inden jeg glemmer at nævne det, så står mine potter til tørring i vindueskarmen lige nu. Denne gang har mit lille potte-patineringsprojekt bare at virke! 😀 Jeg har forhåbentligt et succesfuldt resultat i morgen med en DIY hertil. Kryds fingre for mig!

I sidste uge sad jeg og trillede tommelfingre, da en forpustet postmand kom traskende op på tredje sal med en pakke til mig. Jeg bliver sgu så glad, når han kommer med pakker til mig, og han får altid Viby’s bredeste smil med sig hjem – selvom jeg jo oftest selv betaler ham for det, så er det alligevel en overraskelse, hver gang jeg står med en pakke i hånden. Er produktet nu også, som jeg har regnet med?

Jeg har hvervet mig en præference for cognacfarvet læder, hvilket leder mig videre til mit spørgsmål: Kan i mon gætte, hvad pakken indeholdt? Præcis, en cognacfarvet læderpude fra Muubs! 😀 Den er SÅ lækker, og flittig har den skam været, eftersom den allerede har antændt en flirt med vores Muuto Cover Chair. De to er ikke til at skille ad! 😉 Puden passer i øvrigt fantastisk sammen med kaktus, hvilket naturligvis var det første jeg lige skulle sikre mig.. Faktisk matcher den bare generelt alt grønt, ret heldigt. Men jeg synes dog at stolen og puden manglede en legekammerat, som kunne fuldende hele looket, og ved et tilfældigt besøg i vores nabo-genbrugs, fandt jeg det lækreste uldplaid i brunlige nuancer! Gæt lige prisen? 25 kr!! Og det var nøjagtigt sådan et tæppe, der skulle til for at gøre mig ekstatisk!

image(34)image(35)Affiliate: Muubs pude HER / Muuto cover chair HER / Lignende plaid HER

FØLG MED VIA BLOGLOVIN HER

1 kommentar

  • Skønne billeder. den pude er fantastisk, det ser så godt ud 🙂

    btw. så har jeg en konkurrence kørende på bloggen pt. 🙂
    //www.neronoir.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stjæl stilen: Rålækkert kontor - også på SU!