IKEA inspiration

IG-anbefaling: DIY-kvinde med rå præferencer

Det er efterhånden et stykke tid siden, at jeg har lavet en anbefaling til jer. Men i dag fandt jeg en kreativ sjæl via google. Hun er ikke alene produktiv, men stræber også efter at have maksimal indflydelse på sin indretning ved at lave tingene selv, og det finder jeg inspirerende. Dagens anbefaling er @fornydinbolig → Jeg synes lige, at i skal se et lille udpluk fra hendes hjem og nogle af hendes fine projekter. Spørg mig ikke, hvad den grønne kaktus har med DIY at gøre, men smuk er den altså 😀

Untitled-4Se lige hvor sej den høje gren ser ud i hendes stue! Jeg er vild med ideen. Og så har jeg jo selv et lille kærlighedsforhold til treller, og jeg synes simpelthen at hendes lille kontor ser vanvittig hyggeligt ud op af den grå væg. Ind i mellem kan man være heldig at finde en trelle, ellers kan man ofte købe dem på DBA. Rionettet, der bruges som opslagstavle kan anskaffes i byggemarkeder. Og hvis man blinker lidt ekstra og spørger pænt, vil de som regel gerne klippe et stykke af til dig, så du ikke behøves at tage et helt net med dig hjem, som er ret så stort. Dog skal man stadig betale for hele stykket.

Skærmbillede 2015-07-11 kl. 14.08.31Skærmbillede 2015-07-11 kl. 14.20.55

Sikke en god idé at hænge trådkurve op på væggen som små udstillingskasser. Tit kan man få disse kurve til ingenting i Søstrene Grene. Naturligvis er de virkelig smukke med grønne planter i rustikke potter. @fornydinbolig har også lavet en hel del DIY’s med beton – i kan se nogle af dem nedenfor. Jeg er lidt imponeret 😀

Untitled-5I kan følge med hos @fornydinbolig HER

FØLG MED VIA BLOGLOVIN HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IKEA inspiration