Min kaktus familie

Anbefaling: Sej DIY kvinde!

Kender i det, at en simpel søgning ender med at udvikle sig til nogle fantastiske opdagelser? For nylig fandt jeg Katarina Natalies blog, hvor jeg blev præsenteret for nogle af hendes inspirerende DIY projekter. Jeg bliver så gennemborende glad, når jeg finder nogle kreative individer, der præger deres hjem med egne kreationer. Det er så hamrende charmerende. Det pudsige er, at jeg faktisk ikke følger ret mange boligblogs. Hvorfor? Måske fordi jeg gerne vil undgå at blive påvirket af andres måde at blogge om bolig på. Giver det mening 😀 ? Katarina Natalie er dog ikke udelukkende en boligblogger, men deler også ud af mode og livsstil. Tjek lige et par af hendes smukke DIY’s nedenfor. Jeg smelter lidt 😀

7-home-diy-ideas1Jeg er fuldstændig smask forelsket i hendes reb-lampe! På hendes blog har hun lagt en video-guide op, så vi har en jordisk chance for at gøre hende kunsten efter.

diy-rope-lamp01I kan finde hendes blog lige HER! / Instagram: @katarinanatalie

FØLG MED VIA BLOGLOVIN HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min kaktus familie