Fedt hyldesystem!

Mine Ellos favoritter

Det er et stykke tid siden, at jeg har opdateret mig på Ellos. Men prøv lige at se, hvor mange smukke ting, de har fået. Jeg er helt oppe at køre over det nye Ryatæppe, der er kommet på lager. Og så er jeg helt vild med rullebordet, håndklæderne, knagerne og duftlyset som en mulighed til styling af badeværelset! Noget helt nyt og spændende er deres nye tapetserie, som jo lige er mig! 😀

Untitled-3AFFILIATE

Sommerfugle sengetøj HER / Wallpaper grå HER + vægklæber HER / Sengesæt blade HER / Nyt ryatæppe HER / Grøn marmorbord HER / Knager HER / Duftlys HER / 4-pak håndklæde HER / 2-pak HER / Lysestage HER / Rullevogn HER / Stol HER

FØLG MED VIA BLOGLOVIN HER

4 kommentarer

 • Louise

  Jeg er ret vild med reolen med skufferne i øverste højre hjørne. Ved du, hvad den hedder? For jeg kan ikke finde den på Ellos’ hjemmeside.

  I øvrigt: Tusind tak for en fantastisk blog, som jeg tjekker ud flere gange om dagen. Jeg er netop flyttet i hus, og jeg henter mange indretningstips på din blog og skal her i weekenden kaste mig ud i mit første DIY-projekt nogensinde, hvor jeg skal forvandle mit IKEA PS metalskab fra hvid til koksgrå med grønne låger og en træplade ovenpå. Det bliver ret spændende.

  Desuden er både mig og min mand vilde med dine rengøringstips. Blandingen af vand, eddike, citronsaft og bagepulver var det, der skulle til for at gøre fliserne skinnende rene i vores gamle badeværelse – inden da havde vi prøvet ihærdigt med knofedt og Cilit Bang, men det hjalp overhovedet ikke. Og vores mikroovn har aldrig været flottere – citronsaft og bagepulver gjorde jobbet.

  Så tusind tak for en fantastisk blog – jeg glæder mig til mange nye, spændende og inspirerende posts fra dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kære Louise

   Tusind tak for din dejlige besked! Den gjorde mig utrolig glad. Og hvor er det bare skønt, at i kan bruge nogle af de mere praktiske indlæg, jeg kommer med ind i mellem 🙂 Møblet du leder efter, kan fås lige her: Og kasserne til reolen kan du finde her: 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • AV, hvor er det grønne marmorbord smukt! Tænker, det skal skrives på min opsparings-ønskeliste!

  Katrine Bjarnhof

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CDG

  De har mange flotte ting. Venter spændt på en rabatkode. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fedt hyldesystem!