Design vs. budget: HAY møder en billig konkurrent

Luksus fund fra ELLOS

Jeg har lige snuppet mig en kort pause fra rengøringen, da vi gør klar til at rejse en uge til Frankrig i morgen. Vores lejlighed bliver i mellemtiden besat af et hold gode venner, så vi ikke skal frygte at mine planter dør, og at udefrakommende finder på gode ideer 😀 Jeg glæder mig ufatteligt meget til pool og palmer. Hedebølge… not so much! Jeg har forsøgt at klargøre lidt indlæg til den kommende uge, så min blog ikke komme til at sulte sig halvt ihjel, i mens jeg bliver tyk i sydens sol.

For nogle dage siden modtog jeg en svimlende god nyhed på mail, som jeg deler med jer på tirsdag. Noget, der virkelig er uventet – men samtidig noget, jeg er ufatteligt stolt over. 😀 I mellemtiden har jeg tænkt mig at fodre jer lidt lækkerier 😀

Untitled-4Affiliate: 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER 13. HER

Der er op til 70% sommerrabat på ELLOS bolig lige HER

FØLG MED VIA BLOGLOVIN HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Design vs. budget: HAY møder en billig konkurrent