Kreativt DIY hjem

3 geniale IKEA-hacks!

Jeg når knap nok ind af døren fra lufthavnen, før jeg kaster mig over alle mine foretrukne inspirationskilder på nettet. Det er tid til at gøre op med alt det, jeg er gået glip af den seneste uge. Og som det allerførste ser jeg disse geniale IKEA hacks med Frosta-taburetten til 49 kr. Selvom vi praktisk talt sad klar med et afsnit af ‘The Wire’, så var jeg nødt til at udgive dette indlæg, før noget som helst andet kunne blive en realitet 😀 En industrial-design studerende fra Schweiz har skabt disse fantastiske hacks, som jeg er nødt til at vise jer. Manualerne kan downloades nederst i indlægget. 🙂

Untitled-1I kan downloade alle manualerne lige HER!

FØLG MED VIA BLOGLOVIN HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kreativt DIY hjem