Så overgav jeg mig!

Design vs. Budget: Acapulco vs. Panama

acapulco-chairs-beige-acapulco-chair-the-original-acapulco-chair-www-Picture-HD-Wallpapers

Har har vi den smukke Acapulco stol i sin fineste form. Prisen for denne er 2999,-. Vi har efterhånden set et par bud på billige alternativer, men jeg har manglet at fine den helt rigtige. Og nu er det langt om længe lykkedes. 🙂

Midt på Viby torv ved Aarhus ligger IDÉ møbler, og selvom jeg passerer den flere gange ugentligt, falder det mig aldrig rigtig ind at gå på opdagelse derinde. Måske fordi jeg har en formodning om, at deres sortiment ikke henvender sig til mig? Og sikke da en snobbet tankegang at have. På bare to år har jeg rykket mig utrolig langt i forhold til, at jeg ikke længere går så meget op i brand, men i produkt. Og her sidder jeg alligevel og reflekterer over, hvorfor jeg gang på gang vælger at negligere et bolighus, der praktisk talt er min nabo?

Forleden dag fangede IDÉ møbler dog min opmærksomhed! Udenfor stod de fineste Acapulco-lignende stole og strålede i de smukkeste pasteller. Flottere ‘look-a-likes’ har jeg endnu ikke set. Jeg kravlede øjeblikkeligt under gelænderet, der afskærmede bolighuset fra den trafikkerede vej og drog nysgerrigt hen til skønhederne. Jeg satte mig på hug og så nærmere på konstruktionerne under sædet for at analysere kvalitetsniveauet. Jeg kastede et blik på prisen: 599,- → En fair pris, bortset fra at Bilka nyligt har haft lignende til 249,-. Men bortset fra det var jeg yderst positiv. Meget fine konstruktioner i smukke farvekombinationer til fair priser. Jeg oplever en slags konflikt i mig selv, når jeg bliver mødt af pasteller. Der er stadig en dominerende del af mit bolighjerte, der er forelsket i dem. Om de får lov til at vokse i vores hjem igen, er nok ikke utænkeligt 😀

Skærmbillede 2015-07-29 kl. 13.12.30
Budget
: Panama 599,- HER
Design: Acapulco 2999,- HER

Besparelse: 2400,-

FØLG MED VIA BLOGLOVIN HER

4 kommentarer

 • Helene Venge

  Hej – hvor har du se den grønne version?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hej jeg vil bare lige fortælle, at man lige nu kan få acapulco stolen til 1000 kr i kop og kande, den ægte acapulco. Noget i mig fortryder en smule at have købt den ægte, når der findes så fine kopier. Men igen ville jeg bare lige fortælle det, fordi der er da i hvert fald også en del at spare, i forhold til den pris du nævner i hvert fald. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du kunne ikke være interesseret i Condesa stolen i coralrød? Den sælger jeg brugt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hos davidsen tømmerhandel hedder modellen Gibson og koster altid 250.

  Jeg er så vild med min. Har den stående på altanen med en kæmpe tæppe i

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så overgav jeg mig!