DIY: Lav dine egne geometriske plakater

Så overgav jeg mig!

Som blogger er man ind i mellem nødt til at være på forkant med trends og tendenser, hvordan skulle man ellers kunne fange jeres interesse? Måske er jeg lidt atypisk på det punkt? For jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke kredser mine tanker ret meget om, hvilke produkter, der lander på markedet om en måned eller to. Jeg blogger om det, jeg finder interessant uanset nyhedskaliberen.

I forhold til vægtæpper kan man om noget påstå, at jeg er bagud. For sandheden er, at jeg syntes de var rædderlige, da de pludseligt høstede massiv eksponering på Instagram og i boligbladene. Præcis som da marmor så småt begyndte at vinde vores hjerter. Men nu hvor trenden med vægtæpper så småt er stillet af, så er jeg selvfølgelig solgt! Da jeg kom hjem fra Frankrig i mandags, lå det fineste vægtæppe fra den dygtige Jessica Hotson → @jesshotson i postkassen. Jeg er helt pjattet med det. I kan finde alle hendes smukke kreationer HER.

Skærmbillede 2015-07-29 kl. 11.25.22

Skærmbillede 2015-07-29 kl. 11.22.34

image(7)

I kan finde alle Jessica Hotsons vægtæpper lige HER

FØLG MED VIA BLOGLOVIN HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: Lav dine egne geometriske plakater