Har vi glemt vores bolighuse?

En lille bitte høst

image(18)

Mange af jer ved, at en af mine foretrukne plante-pushere holder til på Frederiks allé i Aarhus, og hedder Blomst//Design. Hun har altid de sejeste kaktus på lager, og så er jeg tosset med butikslayotet. Hun har dog lige haft ferielukket i tre modbydelige uger, meget sørgeligt, når jeg altid besøger hende, når jeg dribler forbi midtbyen. Men i dag havde hun heldigvis åben igen, så som den jubel-idiot jeg er, skyndte jeg mig ind i butikken og udbrød: “Guud, hvor har jeg savnet dig og din biks!” 😀

Og efter den udmelding kunne jeg påbegynde scanningen af nye planter. For pokker nogle smukke kaktusser hun har fået. Nogle jeg aldrig har set før med sjove faconer. Udover det har hun fået nogle vanvittig fede potter hjem, faktisk også i hvid, som jeg normalt synes er frygtelig kedelige. Disse er lavet af knuste sten, der er støbt på ny. Man kan fornemme de små lufthuller og en råhed i potterne, som jeg er noget så begejstret for. Hvis ikke jeg var så alarmerende uheldig, havde jeg taget minimum 100 billeder til jer derindefra. Men naturligvis gik min mobil tør for strøm, i det jeg trådte ind i butikken. På billedet ovenfor kan i se nogle af de krukker, hun har fået hjem. Jeg købte også en stor en i samme model, hvori jeg har samlet 3 af mine Monstera planter. Jeg synes krukkerne er et fantastisk supplement til de lerfarvede krukker, vi ellers har herhjemme 🙂

FØLG MED VIA BLOGLOVIN HER

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har vi glemt vores bolighuse?