Skønt prinsesse-værelse

DIY brick wall af Katarina Natalie

Jeg er nødt til at dele en genial DIY med jer, som jeg opdagede for kort tid siden. Min dygtige bloggerkollega Katarina Natalie, har nemlig lavet sin helt egen murstensvæg, som nu fungerer som hovedgære. Og sikke en vanvittig god idé! Resultatet er super råt og charmerende.

diy_brick_wall02

MATERIALER:
Krydsfinerplader
En hobbykniv
En Pensel
Trælim (jeg brugte denne)
Flamingo (jeg købte strimler i Bauhaus)
Loddepen (jeg brugte denne)
2 x Grundmaling (jeg brugte denne)
2 x Stenmaling (jeg brugte denne)

FREMGANGSMÅDE:
1. Mål op på det sted I ønsker “murstensvæggen”, køb så spånplader og sav/slib til så de bliver den ønskede størrelse.
2. Begynd at skære flamingoen ud i firkanter, som har murstensstørrelse (ca. 23×5,5 cm) – jeg havde skåret 3 forskellige størrelser, med et par cm forskel for ikke at lave væggen alt for perfekt.
3. Lim derefter alle flamingostykkerne på spånpladerne i det ønskede mønster, med ca. 1-2 cm mellemrum. Det er lettest at male limen på pladen, og så sæt flamingoen på bagefter. Vær opværksom på IKKE at få lim på overfladen af flamingoen, da man så ikke kan brænde mønster i det.
4. Efter alle flamingostykkerne er limet på pladerne brændes der lidt struktur i flamingoet ved hjælp af loddepennen.
5. Når flamingoen har fået det ønskede look, så sprayes de af 2-3 omgange med grundmaling for at give dem grå farve, men også for at få stenmalingen til at hæfte bedre fast. Kom ikke for tæt på flamingoen når der sprayes, da de godt kan risikere at “smelte”. Malingen tørrer i 30 min.
6. Når grundmalingen er tør, så sprayes stenmalingen af 2-3 omgange, og tørrer ligeledes i 30 min.
7. Nu er den færdig og skal bare hænges op med et par skruer! Nemt ikk?

Alt i alt løber materialet op i ca. 1000 kr. for en væg af størrelsen 262×226 cm og den tager ca. et par dage at lave, afhængig af hvor meget gåpåmod man har.

→ I finder Katarina Natalies blog lige HER.

FØLG MED VIA BLOGLOVIN HER

2 kommentarer

 • Rikke

  Ser rigtig godt ud.
  Man kan også lave “falske” mursten med værktøj fra skalflex.
  Det har vi gjort i hele huset således at det ligner vandskurede vægge. Det er også super nemt og tilføre huset et rustikt præg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er jo genialt! Den vil jeg bruge til indretning af min nye lejlighed! Tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønt prinsesse-værelse