IKEA NEWS: Sinnerlig-serien fås nu!

Dette inspirerer mig i øjeblikket!

Det er efterhånden et stykke tid siden, at jeg har delt, hvad jeg bliver inspireret af. Og selvom mine inspirationskilder konstant udskiftes, så synes jeg alligevel, at det er skægt at inddrage jer i processen. Lige i øjeblikket finder jeg stor inspiration i marokkanske vintage tæpper kombineret med farverige rum. De forbandede pasteller vokser fortsat på mig. Hvornår mon jeg overgiver mig, og maler en væg laksefarvet? 😀

Jeg er ret træt af vores lejlighed for tiden, måske hænger det sammen med at Hr. Møller og jeg har planer om København. Både i forhold til arbejde (mig) og praktik for Alberts vedkommende i forbindelse med journalisthøjskolen – men aldeles også fordi vi gerne vil slå rødder et sted, der oser af liv og kreativitet. Et sted hvor vi begge stortrives og elsker at bo. Albert flyttede fra København til Aarhus, da han blev optaget på studie, og lige siden har han savnet hovedstaden. Jeg holder jer opdateret på den front!

Men lige nu kunne jeg rive alt ned fra væggene herhjemme og indrette på ny! Undtagen på Villums værelse – det har jeg overraskende nok været utrolig glad for lige fra start. Jeg har ikke ændret en eneste ting derinde, ud over at føje flere brandbiler og gravkøer til samlingen. Nedenfor ser i min nuværende state of mind. Det er denne type indretning, jeg længdes efter pt. Messingbordet fra HAY, er jeg nødt til at eje, måske jeg skulle forkæle mig selv lidt i morgen? 😀 Jeg har ikke spenderet en krone på interiør endnu i august, er det så ikke okay? 😀 Ryatæppet købte vi for ca. et halvt år siden, og jeg er endnu ikke blevet træt af det, et af mine bedste køb i år!

Untitled-3Fotokredit: StudioIlse

AFFILIATE ⋅ Tæppe med fryns HER ⋅ Ryatæppe HER ⋅ Messingbord fra HAY HER ⋅ Lænestol HER ⋅ Rullevogn HER ⋅ Bestlite HER ⋅ Tom Dixon lamper HER ⋅ Potte HER

FØLG MED VIA BLOGLOVIN HERSTEM PÅ MIG I KATEGORIEN ‘ÅRETS BLOGGER’ VED DANISH DESIGN AWARDS HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IKEA NEWS: Sinnerlig-serien fås nu!