Samtale-info + anmeldelse af HAY minimarket

Nye IKEA fund

Jeg forsøger at holde mig opdateret på IKEA’s sortiment – men jeg har som regel snuden godt begravet i hundrede vis af andre ting, der distraherer mig. Derfor formår jeg oftest at overse nogle vildt spændende produkter. F.eks. opdagede jeg i dag et skrivebord med en fin lille skuffe under bordpladen. Hvor længe har det bord mon gået min næse forbi? Uger? Måneder? I hvert fald er jeg blevet ret lun på det, og på trods af at jeg nyligt lige har lavet et nyt kontorområde, så savner jeg allerede en LIGE bordplade. Det samme var tilfældet i køkkenet, hvor jeg simpelthen fik nok af vores traller, hvor alt røg i gennem! 🙂

Untitled-13-Recovered

FØLG MED VIA BLOGLOVIN HER

STEM PÅ MIG SOM ‘ÅRETS BLOGGER’ VED DANISH DESIGN AWARDS HER

 

5 kommentarer

 • Helena

  Når du spraymaler potter, bruger du så en speciel type maling? Potten kan jo suge lidt vand, så jeg tænker at det kan blive et problem, hvis malingen er vandbaseret? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej sikke nogle fine ting, har du ide om hvad bordet og toiletskab hedder, har søgt på skrivebord uden resultat, på forhånd tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skrivebordet hedder Lisabo – Du kan finde det HER:
   Spejlet hedder Gunnern – Du kan finde det HER:

   Håber det hjalp 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tea

  Fede ting! Ved du hvad gulvlampen hedder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, det ved jeg desværre ikke, men den er med garanti på deres webshop 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samtale-info + anmeldelse af HAY minimarket