Fimo ler VS. lufttørret ler

Mit september-projekt

Godmorgen 😀 Jeg håber i nyder jeres dampende morgenkaffe og den friske sensommerluft her til morgen. Jeg kan igen konstatere, at jeg snarest bør anskaffe mig et hobbyrum! Her til morgen har jeg indtaget min morgenmad ved siden af en slibeblok og pottemuld. Knap så hyggeligt! Det begynder også at knibe med opbevaringsplads til alle mine hobbyartikler, malerbøtter, fotogrej, krukker og værktøj! Det ideelle ville være et rum bestående 30 fede kvadratmeter, som indrettes således:

1. Et plantebord der rummer både krukker, potter, muld og alt mit lir til omplantning.
2. En funky væg til alt mit værktøj, save, malerbøtter og andre praktiske ting. 3. Et område til mit fotogrej, hvor jeg samtidig kunne skyde nogle smukke produktbilleder.
4. Et aflangt arbejdsbord, hvor jeg kan lave alle mine kreative projekter ved. Bagved skulle der hænge et gigantisk hylde-system, hvor jeg kan udstille alle mine kreationer kombineret med planter selvfølgelig 🙂

Apropos hylde-systemer, så er det lige præcis det projekt, jeg har gemt til september. Det er naturligvis kun blevet ‘gemt‘ af økonomiske årsager. Guderne må vide hvor mange penge, jeg har brugt på materialer til projekter i denne måned. DIY er sejt, men ikke gratis. Specielt ikke når man gerne vil lave noget hver dag. Nedenfor kan i se, hvor smukt store hyldesystemer kan se ud! Billederne tilhører @majannielsen. Helt fantastisk stylet! Skinner og hyldeknægte kan købes i Bauhaus – og ja også hylderne 🙂

Skærmbillede 2015-08-19 kl. 08.57.08Skærmbillede 2015-08-19 kl. 09.02.23Skærmbillede 2015-08-19 kl. 08.58.50Skærmbillede 2015-08-19 kl. 08.56.15

I kan følge med hos den kreative Maja lige her: @majannielsen

FØLG MED VIA:

BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM

3 kommentarer

 • Anne

  Overvejer selv samme hylde system. Det er så mega sejt!
  Kan du huske hvor det ligger henne prismæssigt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skinnerne koster vidst 89 kr. Hyldeknægtene omkring 10 kr. og så er der hylder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg er forelsket!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fimo ler VS. lufttørret ler