En lækker 'Veggie-collection'

Design vs. budget: Tom Dixon lamper

Jeg tænkte, at det var på tide med et ‘Design vs. budget‘ indlæg herinde. Det er faktisk en af mine yndlings kategorier. I dag fandt jeg nogle fine alternativer til Tom Dixons smukke designs, som jeg lige ville præsentere for jer. I mellemtiden vil jeg forsøge at rengøre et ret vildt storskraldsfund, jeg gjorde mig i dag på vej hjem fra træning. Så i forhåbentligt kan nå at se det, inden Hr. Møller og jeg tager en tur i biffen. 😀

Untitled-2

Affiliate: ILVA lamper HER / Tom Dixon forhandlere: Trendyliving, Luxoliving, Livingshop

FØLG MED VIA:

BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lækker 'Veggie-collection'