Vindueskarm styling part 2

Mine yndlings potteskjulere

Som en naturlig forlængelse af mine sidste par indlæg om styling af vindueskarme og vinduer generelt HER & HER – Synes jeg, det er på sin plads at afrunde emnet med nogle af mine yndlings urtepotteskjulere. Jeg er særligt vild med nr. 1 grundet rå messing, så bliver det jo ikke mere lækkert 🙂 Derudover nr. 3 og 9. Hvilke kan i bedst lide? 🙂

Untitled-4

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER / 10. HER / 11. HER / 12. HER / 13. HER / 14. HER

Indeholder affiliate

FØLG MED VIA BLOGLOVIN HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vindueskarm styling part 2