TIP: Få styr på magasinerne

Søstrene Grene – Interior collection 2015

Sæt kryds i kalenderen folkens! Den 10. september fyldes alle Søstrene Grene butikker op med nyt lækkert interiør til hjemmet. Heriblandt kan vi glæde os til smukt keramik, bløde tekstiler, moderne messing lamper, fede krukker og et nyt minimalistisk sofabord. Som noget helt nyt kommer der også nogle virkelig skønne sengetæpper i tilsvarende størrelser som HAY’s. Jeg SKAL have to stk, tror jeg 😀 Og så er jeg simpelthen nødt til at få fingrene i den bordlampe nedenfor i messing. Jeg er tosset med den!

Untitled-5I kan se Søstrene Grenes online katalog HER!

FØLG MED VIA BLOGLOVIN HER

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIP: Få styr på magasinerne