Nyt hjørne til stuen

Vee Speers favorit plakat + en jagt på det perfekte billede!

Takket være min søde lillesøster, der sendte mig et screenshot af denne fantastiske plakat, kan jeg nu vise den frem for jer også. Danske Vissevasse forhandler nemlig nogle af Vee Speers’ plakater, og det tror jeg mange af os har nydt godt af. Jeg er blown away over hans serie: Thirteen, hvoraf denne plakat også indgår.

Skærmbillede 2015-08-29 kl. 21.14.21

Plakaten fås HER

Indtil jeg får anskaffet mig den plakat, vil jeg lede med lys og lygte efter dette fantastiske stykke kunst af Vee Speers! Jeg har ledt og ledt i over en time på nettet efter en forhandler, dog uden held. Jeg fandt et engelsk galleri, hvor man skulle anmode om pris, så jeg tænker, at det måske er et meget dyrt og meget stort billede. Skriv endelig, hvis nogle af jer ved noget! Jeg må simpelthen eje det!

80a9c72ebd23541c214a757afeeab83d

FØLG MED VIA BLOGLOVIN HER

4 kommentarer

 • Ida

  Vee er en kvinde! Og en vanvittig dygtig fotokunstner fra Australien. Billedet du leder efter er ikke lavet til plakat endnu, så vidt jeg ved, men det er fra serien Thirteen og billedet er af hendes datter. Der er enkelte af dem som kan fås fx hos det svenske fotomuseum Fotografiska i Stockholm (de sender til DK). Serien Bulletproof er den “ældre” udgave af The Birthday Party – altså der hvor børnene er blevet teenagere. Af den serie er der blevet lavet nogle plakater, men heller ikke af alle i serien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg har købt mine tre billeder via http://butik.fotografiska.eu. De koster 120kr stk og så porto på 100kr for at sende til DK. Men langt langt billigere en Vissevasse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg overvejer selv at anskaffe mig den! Så flot! Men den der blomster holder ting på billedet, hvor kan man få sådan en?????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SImone

  Jeg ELSKER simpelthen alle Vee Speers’ plakater! Serien The Birthday Party (mener jeg den hedder…), er også helt fantastisk, ejer selv en del plakater efterhånden men skal da helt sikkert tjekke serien thirteen ud også:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt hjørne til stuen