Please wait to be seated: Design vi har råd til!

Forhandler af globuslampen fundet!

Jeg har lovet at holde jer opdateret på globus-lampen, jeg viste jer forleden under disse to indlæg HER & HER. Jeg har fået svar på en mail, jeg sendte til globusser.dk, hvor jeg forhørte mig om en lampe uden kort på. De svarede, at det godt kunne lade sig gøre, men at prisen ville snige sig op på de 2500 kr – og ventetiden vil være meget lang. Bum! Lidt dyrt, tænker jeg umiddelbart, og jeg har aldrig været god til ventetider.

Men en sød følger med falkeblik informerede mig på Instagram om en hjemmeside, der forhandler lige præcis den globus, vi ser på dette billede:

c5ec5a67ef8bc6d60894bcad45d5f747

Hjemmesiden finder i HER! Og i kan kontakte sælger for at bestille en hjem, hvis den variant i søger, er solgt. Priserne ligger dog fortsat lidt højt på de 2500 kr.

OG så har en anden sød læser tippet mig om den aflange dims, der står ligeså fint og dekorativt ved siden af den smukke Pilea plante i vindueskarmen. Den kan fås hos Artilleriet – en webshop, jeg er helt VILD med i øvrigt.

Hvis i gerne vil lave lampen selv, så skal i være opmærksom på at lampen skal være i glas, og ikke af akryl eller plastik. Hvis du finder/har en globus i glas, kan du godt skrabe kortet af med lidt sæbe/eddike og varmt vand. Måske kan man være heldig at finde en på et loppemarked. Men fed er den altså! 😀 Jeg håber det hjalp jer, der ønskede info om den! 🙂

FØLG MED VIA BLOGLOVIN HER

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Please wait to be seated: Design vi har råd til!