TIP til opbevaring af tasker og rygsække

Please wait to be seated: Design vi har råd til!

PWTBS_showroom1PWTBS_showroom4PWTBS_showroom6Osso_family2

Hvis nogen kan servere design i topklasse med en raffineret kombination af fortidens skatte og nutidens skævheder, så er det Please Wait To Be Seated! Brandet slår for alvor benene væk under mig, fordi deres produkter rent faktisk er til at betale. Jo jo, et par af deres designs er måske segmenteret udenfor mit økonomiske råderum, men størstedelen af deres sortiment er ikke urealistisk for mig at eje. Det er opnåeligt, hvilket er årsagen til, at de skal hyldes!

Jeg får ikke meget ud af at savle over dyre designermøbler tættere på et 6-cifret beløb end på realiteten. Det får mig blot til at ærgre mig over min nuværende begrænsede fattigdomssvarende indkomst. Jovist, det er fantastiske kreationer med misundelsesværdi på aller højeste plan, men hvad nytter det?

Hvor går vores grænse egentligt for, hvad vi er i stand til at betale for et stykke design? Det har jeg gjort mig nogle tanker omkring. Nu er jeg langt fra så økonomisk privilegeret, som mange måske umiddelbart ville tro. Min personlige smertegrænse går derfor ved omkring 5000 kr. Dette beløb er baseret på min nuværende indkomst – og det faktum, at jeg er alarmerende elendig til at spare op. Med det beløb som max pris for et stykke lækkert design, kan man faktisk både score sig nogle fede lamper, stole og borde fra Please Wait To Be Seated, og så bliver det pludselig lidt sjovere.

Please Wait To Be Seated skriver på deres hjemmeside: “So… we don’t produce, we select…“, og den sætning forklarer meget nøjagtigt hvilken slags virksomhed, de er. Med 17 innovative designere på listen over samarbejdspartnere, formår de at skabe et brand med sammenhæng og høj affektionsværdi. Well fucking done!

Mosquito_walnut_beeech_17_jan_195103se68_teak_sort

Man kan bestille alle produkter hos Please Wait To Be Seated. Få produkter kan også købes via Luxoliving HER og hos Designdelicatessen HER.

Indeholder affiliate

FØLG MED VIA BLOGLOVIN HER

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIP til opbevaring af tasker og rygsække