Forhandler af globuslampen fundet!

Pre-payday og gustne dyr!

Jeg har hermed gravet lidt efter nogle gode “pre-payday” tilbud til jer. Måske nogle af jer alligevel har et eller flere af disse ting på indkøbslisten for september? Jeg drømmer jo om den grønne væglampe fra House Doctor. I ved måske efterhånden, at House Doctor ejer mit materielle hjerte 😀 Derudover bifalder jeg endelig at finde et duftlys, der ikke koster en halv milliard? Det er mig virkelig en gåde, hvorfor sådan et kan koste flere hundrede kroner? Er det bare mig :D?

Dette indlæg har i øvrigt taget timer at udforme, ikke pga. den visuelle opsætning, men fordi jeg sideløbende med tastetur-rytteriet har haft et intenst opgør med en flok gustne stankelben! Verdens klammeste dyr, punktum! Utilregneligt, summer de rundt og knalder deres edderkoppe-lignende ben ind i stort set hvad som helst. Jeg er først rigtigt på røven, når de sætter sig i mit hår. I MIT HÅR!! Giv dog din modstander en ærlig chance, mate! Mit hår er større end det nyetableret DOKK1 på havnen i Aarhus!

Untitled-2

Kork box HER / Lys fugl HER / Mørk fugl HER / Plaid HER / Pude HER / Spejl HER / Cage bord HER / Gråt bord HER / Duftlys HER / Flowerpot HER / Grøn væglampe HER / Muuto lampe HER / Viskestykke HER

Indeholder affiliate

FØLG MED VIA BLOGLOVIN HER

1 kommentar

  • Louise

    Hej Julie! Jeg er flittig læser af din blog, og synes det er rigtig sjovt at følge med herinde.

    Jeg havde også længe ledt efter duftlys der ikke kostede en formue – og faktisk har H&M Home en masse fine til under 100 kr 🙂

    Hilsen Louise

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forhandler af globuslampen fundet!