Design vs. Budget: Muuto E27

H&M Home rocks!

En lille afsløring herfra! Jeg har ikke været inde og lure på H&M Home i årevis! Og sidst jeg kiggede, købte jeg trods alt et kanin-sengesæt til Villum. Men efter flere tip fra læsere, er jeg blevet gjort opmærksom på, hvor attraktivt og billigt et sortiment de har. Tag bare duftlysene som et eksempel. Disse har jeg flere gange klaget over skal koste helt op til 1000 kr. Eller smukke naturkurve der også nemt kan ramme samme prisniveau.  Tekstiler er også dyrere end aldrig før – uanset om vi taler sengetøj, puder eller plaider, og der bliver H&M pludselig et fantastisk alternativ til dyrere designervarer.

Untitled-2

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER / 10. HER / 11. HER / 12. HER / 13. HER / 14. HER / 15. HER / 16. HER / 17. HER / 18. HER

FØLG MED VIA BLOGLOVIN HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Design vs. Budget: Muuto E27