Dekorative bøger til indretningen

Nye møbler til stuen, jubii!

image(117)
Måske husker i, at jeg for nyligt fortalte jer, at vi havde bestilt ny sofa og tilsvarende lænestol. I fredags ringede det på døren og leveringen fandt sted! Jubiii! Jeg har derfor haft gang i malerpenslerne i weekenden for at forvandle vores sorte vægge til hvide i stuen, for at lægge en frisk baggrund til vores nye møbler. I og med at vi har fået så mange planter, føles hvid ikke længere kedeligt. Den fremhæver blot alle de smukke grønskollinger, og hvem er ked af det :D? Jeg er langt fra færdig med indretningen i stuen – forestil jer at starte helt forfra, vaske tavlen ren og give plads til noget helt nyt. Derfor må i vente lidt med at se det færdige resultat og dermed også sofaen, da der fortsat er lidt tomt. Men som en beskeden appetizer får i lov til at se lænestolen. 😀

image(118)Her er et billede jeg tog, inden jeg begyndte at placere vores møbler, som jeg gerne vil have det. Men lænestolen skal med sikkerhed stå i vores hjørne. Man sidder fantastisk i den, og det er skønt endelig at have en rigtig stol, hvor der virkelig er plads til at slappe af. Jeg forelskede mig i det retro inspirerede look, der har en helt særlig volumen med slanke ben. Den er virkelig smuk med et lækkert skind i, der opfordrer til hygge og afslapning.

image(121)Både vores sofa og lænestol er fra BIVA, der netop har lanceret en ny serie med virkelig mange lækre designs. I kan se nogle af mine favoritter HER. BIVA gik konkurs i 2013, hvorefter navnet blev opkøbt af tidligere ansatte. Siden har BIVA eksisteret som et online bolighus – uden en fysisk butik. Der er også sket andre ændringer. Bl.a. ser vi ikke længere kun tunge lædermøbler og borde i bøgetræ. Vi bliver pludselig præsenteret for møbler a la sofakompagniet til budgetpriser, de fleste af os har råd til. Det gør mig glad! 😀 Ta’ et kig HER.

image(119)Læg i øvrigt mærke til, hvor stor min ene Mickey Mouse kaktus er vokset. For to uger siden var der kun et mikroskopisk øre. Pileaen fandt jeg til 69 kr. i Oasen på Park Allé i Aarhus.

image(120)

Hvor er tingene fra?

Skærmbillede 2015-09-06 kl. 20.29.04

Affiliate: Plakaten med bladet over bordet finder i HER. (På hjemmesiden ser det ud som om, at plakatens baggrund er sandfarvet, men i virkeligheden er den råhvid).

Det hvide Steward bord er designet af danske Norrmade, og kan fås i flere etager HER. I øvrigt fandt jeg for nyligt et yndigt duftlys fra Muubs HER. Alternativt findes der ovenstående duftlys i hvid HER og i sort HER. Mocca farvet læderpude fra Muubs HER / Marmor krukke HER / Relance lænestol HER / Skind fra Nordic Wolf HER / Smoke vase HER.

FØLG MED VIA BLOGLOVIN HER

2 kommentarer

 • Louise

  Jeg er helt forelsket i Steward bordet! Hvor er det dog ærgerligt, at det ikke lige er til at betale når man er på SU, øv! Jeg ville blive super glad hvis du ville finde nogle lignende borde til en lidt mere SU-venlig pris

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Dine nye møbler er absolut fantastiske! Så smukke, og så lækre! Og jeg er vild med farven!
  Hvis ikke det var fordi vores egen sofa kun er halvanden måned gammel, havde jeg sgu købt dem 😀 😉
  Din blog er den eneste, jeg tjekker på daglig basis – eller rettere sagt den eneste , der kan blive ved og ved og ved og… med at inspirere mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dekorative bøger til indretningen