Nye møbler til stuen, jubii!

Det perfekte vinter-køkken

Jeg er så småt ved at scanne nettet for inspiration til vores kommende køkken make-over. Nu hvor jeg meget snart er tilfreds med både soveværelse, børneværelse og stue, er det næste projekt jo næsten oplagt. Et lækkert køkken behøver for mig ikke at være ens betydende med top moderne skabe og låger – Jeg går nok mere op i selve spisekrogen, måske fordi dette område reelt er noget, jeg kan forandre.

Sidst jeg var i IKEA kunne jeg næsten ikke få øjnene med mig hjem igen. Jeg er vild med deres korkprodukter – og særligt bordene! Samtidig synes jeg, de afspejler noget vinter-lækkerhed i form af nuancerne. 🙂 Nedenfor kan i se nogle af de ting, jeg på nuværende tidspunkt er tiltrukket af.

Untitled-5

Lammeskind HER / Muubs tallerkener HER / Muuto cover chair oak HER / Rullevogn Morris HER  / Kork pendel HER / By Lassen Kubus i messing HER / Oxford væglampe HER / Spisebord, bænk og opbevaringsglas med kork låg er fra IKEA.

Indeholder affiliate

FØLG MED VIA BLOGLOVIN HER

1 kommentar

  • Marie

    Hej Julie. Kunne du ikke lave inspiration til hvordan man kan få sin computer plads til at se godt ud ? vi har hver vores stationære computer, og det er ikke mac eller bærbar, så derfor syner det af noget.
    Inspiraton til hvordan det kan integreres i hjemmet, så der stadig ser ok ud, ønskes ! 🙂
    alle billeder med inspiratioin til hjemme arbejdsplads jeg kan finde, er det med enten bærbar eller mac…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye møbler til stuen, jubii!