Det perfekte vinter-køkken

Hvem der bare boede som Ida!

Hun ejer møbler, jeg aldrig får råd til – og bor i et hus, jeg aldrig kan matche. Jeg tager ofte mig selv i at bladre igennem hendes visuelle univers på Instagram og kreditere med det ene suk efter det andet. “Bare det var mit hjem.” For tænker vi ikke allesammen sådan i ny og næ. Eller hvem forsøger vi at narre? Det tænker jeg samtlige gange i løbet af en dag, når jeg lurer på Instagram. Navnet er @idestrup – Jeg har fulgt hende helt fra start, og stopper nok næppe med det i den nærmeste fremtid.

På trods af hendes overdådige hjem, findes der alligevel samtlige lækkerier, som de fleste boligentusiaster også har råd til. Og de ting har jeg forsøgt at lokalisere til jer nedenfor. Har i lyst til at se mere af Ida’s skønne hjem, kan i finde hende på Instagram HER.

Untitled-7

Ferm living plantstand HER / Ferm living urtepotteskjuler i messing HER / Menu flip around table dark ash HER / Karl-Johan bordlampe HER

Ryatæppe HER / Vera sofa HER / Palmeblad plakat HER / Ox Denmarq grøn marmor sofabord HER / House Doctor Molecular loftlampe HER / Grå knudepude HER / By Lassen kubus lysestage HER

Glasklokke med bund HER / Urtepotteskjuler i rå messing HER / Glasklokke med top HER / Hay træhånd HER / Azym vase brun HER

Indeholder affiliate

FØLG MED VIA BLOGLOVIN HER

2 kommentarer

 • Liv

  Hej Julie
  Tak for en skøn skøn blog!
  Har du nogen ide om, hvor plakaten med palmebladene på 4. Billede er fra?
  Mange hilsner
  Liv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JO, jeg kan kun give dig ret – hun bor fantastisk flot! Jeg ville ønske at jeg havde en hjem magen til hendes! Jeg bruger også Instagram meget – her finder jeg inspiration til, hvordan jeg kan skabe et flot hjem. Jeg har desværre ikke råd til dyre møbler, så jeg må gå på kompromis. Jeg handler mange møbler og boliginteriør online – for her kan jeg spare mange penge. Jeg synes at jeg har fået skabt et flot og moderne hjem, trods økonomien ikke rækker til dyre design møbler:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det perfekte vinter-køkken