Danish Design Awards 2015 - En lille lort blandt store kanoner!

Design vs. Budget: Kaiser Idell

Jeg drømmer fortsat om en Kaiser Idell lampe i sort, guderne må vide, hvor ofte jeg har savlet over disse pragtfulde designs. Jeg satser på, at jeg falder over en på Lauritz.com på et tidspunkt. Måske jeg også er heldig at finde ‘Den spanske stol’, nu hvor vi alligevel befinder os i drømmeland.

Indtil jeg får råd til en, har jeg ladet mig nøje med en sort sakselampe fra Ellos. Generelt vil jeg anbefale jer at tjekke Ellos’ lampe-sortiment ud, hvis budgettet ikke tillader dyre designer-køb. Nedenfor har jeg fundet nogle alternativer til de originale Kaiser Idell lamper til jer.

Untitled-1Fotokredit: 1/2

Affiliate: 1. Kaiser Idell luxus HER /2. Kaiser Idell sakselampe HER /3. Canon Ross messing lampe HER /4. Edgar sakselampeHER

FØLG MED VIA BLOGLOVIN HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danish Design Awards 2015 - En lille lort blandt store kanoner!