Design vs. Budget: Kaiser Idell

New in – Ellos Home & Søstrene Grene

image(132)

Jeg har haft en del at se til i dag. Villum holder 3-års fødselsdag for familien i morgen, så vi har brugt dagen på at gøre klar til den store dag. Lige nu dufter køkkenet dejligt af kanelkage og dejen til både pølsehorn og boller er ved at hæve. Det er lidt hyggeligt at gå og forberede sig. På trods af travlhed kan jeg lige nå at vise jer lidt nyt. Vi kunne nemlig hente en masse pakker på posthuset i dag fra Ellos. Men i får ikke det hele at se på én gang 😀 I øvrigt er jeg stadig helt oppe at køre over, at jeg nåede at høste både messinglampe, sengetæppe og puder i Søstrene Grene i torsdags, da deres nye interiør-kollektion udkom! 😀

image(133)image(131)

Jeg var også heldig at få fingrene i to messingpotter/krus, som jeg naturligvis har plantet baby pilea’er i. Den smukke krukke i fedtsten er også fra Søstrene Grene – de fås både i flade og høje modeller. Jeg håber på, at de har flere tilbage i grøn, for dem er jeg måske også nødt til at eje. Messinglampen kan i se på billedet, og hvor er det bare skønt at få så fin en lampe for så få penge (199,-). Og så er i simpelthen nødt til at se den ENORME glasklokke med bund fra Ellos. Den har stået på min ønskeliste i hele 2015, og nu blev den endelig min. (Den er endnu større i virkeligheden, end den ser ud til på billedet). Sidst men ikke mindst fik jeg også en ny rullevogn fra Ellos! Det er simpelthen så flot – og så fås den i øvrigt også i rå kobberfinish.

image(134)image(136)

Den lille glasklokke med en figur i, er begge fra 1000 ting i Aarhus. Dyret er et indisk lykke-dyr, som deres indkøber forelskede sig i på en rejse dertil. Jeg kan nemlig huske, at jeg spurgte, hvad det var for en ting. Jeg mener, den kostede 49 kr. Glasklokken kostede 110 kr. Det er i øvrigt en af mine yndlings nips-butikker i Aarhus. Den ligger i Jægergaardsgade tæt på mødet med Frederiks allé. Det er også her, jeg har købt mine glaskugler til denne lampe HER.

image(135)

∴  O V E R B L I K  ∴

Rullebord Moris HER / XL glasklokke HER / Lille glasklokke og lykkedyr fra 1000 Ting i Aarhus / Fedtsten krukke, messingpotte, hvid urtepotte og messinglampe fra Søstrene Grene / Mørk potte fra Alexandra Blomster / Pilea og Kaktus fra Oasen på Park Allé i Aarhus.

Indeholder affiliate

FØLG MED VIA BLOGLOVIN HER

5 kommentarer

 • Virkeligt gode fund! Jeg er helt tosset med messingpotten fra Søstrene Grene, som jeg helt sikkert bliver nødt til at anskaffe mig. Tusind tak for tippet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Tillykke med Villum 🙂

  Er der hul i bunden af messingpotten eller hvad gør du ift. vandingen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak 😀 Der er ikke hul i, men jeg putter leca-kugler i bunden, de suger overskydende fugt 🙂 Og så bruger jeg olie/eddike dimser fra house doctor til at vande, fordi man kan styre hvor mange dråber vand, de får 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

   Tak for det hurtige svar 🙂 – det lyder smart!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Design vs. Budget: Kaiser Idell