New in - Ellos Home & Søstrene Grene

Design vs. Budget: By Nord

By Nord satte for alvor sig selv på kortet over indflydelsesrige brands, da de hyldede den nordiske natur i form af dyremotiver og inspirerende tryk, der bragte os tilbage til vores rødder. Den skandinaviske kulde blev lun og hyggelig, og her begyndte optakten til en eksplosion af anerkendelse af vores geografiske placering og dets klima. Nedenfor har jeg fundet nogle billigere alternativer til By Nord anerkendte dyretryk.

Untitled-1

1. By Nord sengetøj elg: 698,- HER / 2. By Nord sengetøj ulv: 698,- HER / 3. By Nord viskestykke med bjørn: 99,- HER / 4. Ellos sengetøj isbjørn: 119,- HER / 5. Ellos sengetøj hjort: 119,- HER / 6. Ellos sengetøj træ: 119,- HER / 7. Ellos viskestykke isbjørn: 3 for 2 HER / 8. Ellos viskestykke træ: 3 for 2 HER

Fotokredit: 1/2
Indeholder affiliate

FØLG MED VIA BLOGLOVIN HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in - Ellos Home & Søstrene Grene