Design vs. Budget: Jielde vs. Rossy

Den botaniske indretningstype – Del 2

2. del i min lille serie af indretningstyper zoomer ind på den botaniske indretningstendens. Denne indretningsstil er jeg faldet pladask for i løbet af de sidste par måneder. For mig at se kan denne kategori opdeles i to forskellige underkategorier: Den planteglade og Den tropiske. Den planteglade er nok mere afdæmpet i indretningen, hvorimod den tropiske kører stilen fuldt ud med store planter, macrame, råt træ og flet.

Jeg har en teori om, at planteglade og tropiske indretningstyper ofte er lidt af nogle samlertyper, heriblandt jeg selv. Man er ofte også kreativ og kan lide at præge sin indretning med egne kreationer i samspil med en grøn atmosfære. Jeg har også en tese om, at mange plantesamlere har et stort behov for at udvise omsorg – og tilgengæld føle tryghed. Måske er det bare mig alene, der har den oplevelse af denne form for indretning. Men jeg er overbevist om, at vores indretning siger mere om vores personligheder, end man umiddelbart skulle tro 🙂

Både den planteglade og den tropiske indretning er fuldstændig fascinerende. Selvom ganske få passer 100% på en enkel kategori, så skal jeg forsøge at vise jer forskellen på de to kategorier.

D E N  T R O P I S K E

Untitled-7Fotokredit: @emily_katz / @aleajoy

D E N  P L A N T E G L A D E

Skærmbillede-2015-08-31-kl.-00.08.52Skærmbillede-2015-06-24-kl.-22.53.00Skærmbillede-2015-08-31-kl.-00.06.57Skærmbillede-2015-06-24-kl.-22.49.04Fotokredit: @howlinsandra

Så er der selvfølgelig gråzoner og indretningstyper, der er befinder sig midt i mellem. Jeg selv ville nok foretrække at have en stil midt i mellem disse to stilarter. Men for pokker, hvor er det inspirerende! 😀

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Design vs. Budget: Jielde vs. Rossy