Del 3: Den legesyge

Nyt til soveværelset

Har jeg nogensinde fået vist jer, hvordan vores sove-areal ser ud i soveværelset? Vi har et ret stort soveværelse, der både består af skråvægge, højt til loft og kringlede kroge, så der er heldigvis plads til lidt af hvert derinde. Jeg leder dog efter et minimalistisk sengestel uden hovedgære, så jeg kan bygge en fin radiatorskjuler bag den. Sengestellet er et levn fra min forhenværende mint-fascination. 😀

DSC_0444 copykopiDSC_0468 copyjnDSC_045jj1 copyDSC_0487 copyDSC_0496 copyDSC_0465 copy

Nå, men jeg var en af de få, der nåede at høste et sengetæppe og et par puder i Søstrene Grene, da de åbnede op for deres nye interiør kollektion d. 10. september. Allerede kl. 10.10 var butikken tæt pakket med ivrige mennesker, der kun havde EN mision – nemlig at fylde så mange kurve så muligt med alle de nye godter. Jeg bebrejder dem ikke, jeg fyldte selv to stk 😀 Og jeg fortryder absolut ikke mine køb. Her er blevet så hyggeligt i vores soveværelse på det sidste. Først fik jeg lavet vores opbevaringsvæg (HER), og nu kunne jeg endelig begynde at pille lidt ved området med sengen.

Den seje sakselampe har jeg næsten lige modtaget fra Ellos, og den kan jeg allerede nu mærke, at jeg bliver glad for! Sengetøjet er fra IKEA, og jeg er vild med det!

∴  H V O R  E R  T I N G E N E  F R A  ∴

IKEA sengetøj HER / Sakselampe HER / Lucky boy sunday pude – fancy fingers HER / Sengetæppe + grøn og lilla pude fra Søstrene Grene / Mønstret OYOY pude HER / Stribet OYOY pude HER / DIY kork lampe HER / Lammeskind HER / Glasklokke HER

Indeholder affiliate

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

5 kommentarer

 • Wow hvor er det hyggeligt. Især med jeres skråvægge og vindueskarme. Jeg var også heldig at få fat i et sengetæppe i Grenes. De er bare fine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Vi næsten lige købt et malm sengstel fra ikea. Vi har valgt det uden gavl og undladt at sætte de medfølgende håndtag på, plan er at montere læderstopper i stedet. Derudover har vi vendt sengen om, således at det glatte stykke er ved fodenden (Håber det gav mening) Og bonus er opbevaring under stellet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Hov, sengestellet hedder Brimnes og ikke Malm som jeg skrev

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Det ser rigtig fint ud, men hvad blev der af det stel du havde bestilt af rør (hvis jeg husker rigtigt) – sidst jeg læste med, ventede du på at få det leveret?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Maja,
   han brændte os simpelthen af. Han stoppede brat med at svare tilbage – så vi har ligesiden ledt efter et nyt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Del 3: Den legesyge