The queen of romance

Emil Thorup – Et unikum!

Person eller genstand der skiller sig ud som noget enestående eller særligt; person med særlige evner“. – Den Danske Ordbog.

Skærmbillede 2015-09-21 kl. 09.35.11

I forlængelse af min lille serie af indretningstyper, er jeg i dag kommet til den maskuline stil, hvor vores hovedperson, Emil Thorup, kommer i spil med sit aktuelle møbelbrand: Handvärk.

Mange af os kender Emil fra diverse TV-programmer, hvori han fremstår humoristisk, kontant og legesyg. Han er ikke bange for at tage imod nye udfordringer, og hans personlighed efterlader et synligt aftryk på alt, han er i nærheden af.

Normalt når jeg præsenterer en designer, tager jeg afsæt i produkterne og i selve brandet. Men i dette tilfælde finder jeg designeren, Emil Thorup, mindst ligeså interessant og fængslende, og det mener jeg er unikt. Oftest finder vi møbeldesignerne i ‘skjul’ bag deres produkter, for at brandet og stilen har plads til at vokse og danne sin egen karakter, som vi som forbrugere kan relatere til. Omvendt kan det skade brandet, hvis designeren er for synlig, da potentielle kunder kan afsige dom over designerens personlighed frem for produkterne.

Emil Thorup udstråler en særlig form for karisma, han ejer lokalet, så snart han træder ind i et rum. Som den lille tilbageholdende observant, jeg nu engang er, fulgte mine øjne ham intenst, da han ankom ved Danish Design Awards tidligere i september. Ikke bevidst, men jeg følte mig draget af hans person, der oser af selvtillid og selvbevidsthed. Man mærker, at han hviler i sin karakter, på trods af at han er anderledes end de fleste.

Efter nogen tid trådte jeg ud af mørket og henvendte mig til ham, da jeg følte mig nødsaget til at kreditere med min begejstring for hans fantastiske daybed, som jeg personligt går og drømmer om at eje, hvilken materiel lykke! På trods af at han var på vej ud af døren, tog han varmt imod mit kompliment, og en snert af ydmyghed skyllede ned over ham. Et fascinerende skift af fremtoning, som blot forstærkede min nysgerrighed omkring hans personlighed. Hans øjne lyste af glæde, og jeg fornemmede hurtigt at Handvärk er hans hjertebarn.

For at lære Emil Thorup lidt bedre at kende på det professionelle plan, har jeg snuppet lidt tekst om ham fra Handvärk’s hjemmeside:

“31 år, autodidakt designer og arkitekt. Han har siden barndommen haft en stor passion for æstetik og design, og har siden 2013, sideløbende med sin karriere i tv-branchen, været tilknyttet den danskejede og prisvindende tegnestue LW Design med kontorer i Hong Kong og Dubai. Her har han tegnet hotellobbyer og restauranter, udviklet møbellinier og er pt. en del af design-teamet, der totalrenoverer det berømte Le Royal Meridien Hotel i Dubai.

Senest har han tegnet en serie sofaer for Sofakompagniet, der sælges i otte lande, samt udviklet en linie luksuriøse helårshuse for typehusgiganten Kalmar Living under navnet Nordic Noir.

Drømmen om at have sit eget møbelbrand har eksisteret i årtier, og med HANDVÄRK er denne fantasi blevet til virkelighed”.

2_c336ea55-d366-48c3-9182-0e95f6fcf99d_2048x2048slide3_img

Emil Thorups designs er interessante, fordi han udfolder sin maskulinitet i det, han skaber. Handvärk var for mig en overraskelse, da jeg ikke tidligere forbandt Emil med noget maskulint. Men det at blive præsenteret for hans designs var som at stifte bekendtskab med en ny og spændende side af Emil. Handvärk emmer af eksklusivitet, hvoraf de mindre møbler er opnåelige for den almindelige boliginteresserede i forhold til det økonomiske aspekt. Handvärk får grønt lys fra Therustyhome, og jeg glæder mig til at følge med på sidelinjen og betragte succesen. 🙂

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The queen of romance