Pilea-snigeren og et lækkert hjem!

Reolsystemet fra ny vinkel

Så fik jeg endelig taget nogle billeder af resten af vores reolsystem fra Bauhaus. Dog beklager jeg den kritiske belysning, da de blev taget med få eftermiddagsstråler i ryggen. Der er efterhånden en del der beklager sig over de hersens sække, som jeg har nedenfor med en rubberplant i. For bruger vi dem overhovedet til noget? Svaret er JA! I denne sæk ligger der f.eks. grimme dvd’er i bunden, som jeg ikke må smide ud for Hr. Møller. Og på musseloppens værelse har jeg hele tre sække med legetøj, der ikke umiddelbart rummer den store seværdighedsværdi.

I øvrigt er jeg blevet lidt glad for at vende mine bøger om, fordi det ganske enkelt skåner mine følsomme øjne for uro. 😀 Man er vel særligt sensitiv, så jeg kan vel ligeså godt skåne mig selv for den slags unødig farvevanvid. Min højtelskede Jielde lampe, købt hos La Factory Provence, i grøn metallic har også fået sig en god plads for enden af reolen. Vi har meget begrænset lyskilder i soveværelset, så al hvad der kan tilføjes kunstigt, er velkommen!

Plakaten har jeg netop modtaget fra Desenio, og jeg er generelt tosset med afdæmpede fototryk for tiden. Den lille træring med læderrem er en DIY, som i kan finde HER. Og så skal jeg lige tilføje at den lange uld cardigan ikke bare hænger der, for at se godt ud. Den fungerer lidt som min morgenkåbe, og hvis den ikke hænger på sin plads, går jeg i panik. Det er det eneste, jeg gider at have på, når jeg står op. 😀

Untitleggggd-3d copyDSC_0624 copyDSC_0628 copy

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

9 kommentarer

 • Tatianna

  Hej Julie
  Elsker din reol.
  Jeg er selv igang med at designe min oppe i hovedet.
  Hvor lange er dine hylder & er de også fra Bauhaus?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg tænker på at binde mine bøger ind..i noget flot og lækkert..og så en lille gang sort/hvid 3D dymo label på.. Flot flot

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Hej Julie 🙂 Virkelig en lækker blog og instagram du har – Jeg nyder sådan at følge dig! Jeg er nødt til at høre dig, om hylderne bare ligger løst ovenpå hyldeknægtene? Ikke skruet fast eller lign? Jeg synes ikke jeg kan finde hvide hylder i min bauhaus, måske man kan bruge nogen fra ikea eller male træhylderne 🙂 Vh. Nina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Nina, man kan få forskellige slags skinner og hyldeknægte i bauhaus, nogle kan man skrue fast, og andre kan man lægge løst ovenpå, hvor spidsen af hyldeknægtene holder den på plads 🙂 Du kan sagtens supplere med hylder fra IKEA. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Johanna

  Har du et link til det du har brugt til at lave reolen? det ser vildt fedt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Desværre ikke nej. Men de har dem i Bauhaus – I flere forskellige varianter. Jeg har bare købt det aller billigste 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Den er SÅ fin den reol!! Hvor er billedet du har hængende fra?? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hvor ser det fint ud. Det med at vende bøgerne, det har jeg tit overvejet, men det gør lidt svært at finde lige præcis dén bog, jeg vil læse, tror jeg 🙂 Indtil videre står de blot i farveorden.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pilea-snigeren og et lækkert hjem!