Den perfekte 1'er!

Designerstol-syndromet

fe93750b9b791b7daeb7500b1c92c2e2Fotokredit: theresidentssf

Jeg har udviklet mig nogle abstinens-lignende symptomer på designerstol-syndromet, hvilket betyder, at jeg i den nærmeste fremtid er tvunget til at hverve mig en! Allerhøjest på listen står en Safaristol. Nu hvor der er lange udsigter til Den spanske stol, må man jo nøjes – Hvilket i øvrigt lyder møgforkælet, eftersom brugte safaristole kan koste op til 5000 kr. på DBA.

Men jeg har også forelsket i en anden stol fra TON, som jeg har set en del til på Instagram. Den er smuk, romantisk, simpel og endnu bedre: Den er ‘billig’. Og med billig, mener jeg selvfølgelig, at den er billig til sammenligning med andre fornemme designerstole. Nedenfor har jeg samlet lidt forskellige billeder af den, så i kan fornemme den lidt bedre end et kedeligt produktbillede. Hvilken slags har jeg ikke besluttet mig for endnu, men en af dem skal bo hos mig SNART! 😀

Skærmbillede 2015-09-27 kl. 19.28.00Skærmbillede 2015-09-27 kl. 19.28.39Fotokredit: Homevialaura

Skærmbillede 2015-09-27 kl. 19.50.17Fotokredit: @mikkeldahlstroem

Skærmbillede 2015-09-27 kl. 19.56.21Fotokredit: @annacate

Untitled-51. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER

Følg med via:

BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

Indeholder affiliate

8 kommentarer

 • Sara

  Koster brugte safaristole seriøst så meget? What? Nå.. Jamen, så er jeg da pludselig endnu mere glad over at jeg for år tilbage sagde pænt ja tak til fire safari-stole som min mormor tilbød at jeg måtte få hellt gratis. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stefania

  Jeg var heldig tidligere i år hvor jeg fandt fire gamle Thonet no. 14 på loppemarket til 50 kr. stk. :sweat_smile: de er såå flotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså – ingen tvivl om at stolene er fine . Men det var værkerne på væggene, som fangede mit blik. Især på det øverste billede. Og det er det værste, for hvor jeg kunne finde dem fra den finske blog på en svensk side, så kan jeg pinedød ikke finde dem fra det øverste billede. Kunne du det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Der må jeg melde pas :/ Jeg ledte nemlig selv efter link til plaiden på det billede 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dulens 😉 den slags link-orden var aldrig gået for en blogger 😉 men tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Fine patinerede Thonet stole, kan ofte købes til en virkelig fordelagtig pris hos Lauritz.com og i Den Blå Avis.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line N.

  Den spanske stol står også øverst på min ønskeliste, men jeg må desværre erkende at der er laaange udsigter til at jeg kommer i nærheden af sådan en lækker sag. 🙂 – Det kunne til gengæld være fedt, hvis du kunne have lyst til at lave et indlæg med budgetversioner til stolen (hvis der altså findes nogle). Jeg synes nemlig jeg har ledt lidt forgæves :p

  Rigtig god mandag til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Line, du kan regne med at laver et indlæg, hvis jeg finder nogle billige look-a-likes 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte 1'er!